Modern tuinhuis met hoek

Vanaf de voorkant lijkt dit tuinhuis rechthoekig, maar aan de achterkant zit een hoek! Dit maakt het tuinhuis erg bijzonder. Op de tekening kunt u dit nog beter zien. Verder heeft dit tuinhuis een moderne uitstraling door de staande delen van Western Red Ceder zonder knoesten. Als u intresse heeft in dit tuinhuis neem gerust contact met ons op! Aanpassingen aan dit tuinhuis zijn uiteraard geen probleem.

Bekijk project

Driehoekvormig tuinhuis met platdak

Dit bijzondere tuinhuis is geplaatst in Made. Bij het vooraanzicht lijkt het tuinhuis gewoon recht, maar er zit een hoek in. Het tuinhuis is 700 cm bij 700 cm. Verder is de wandhoogte 245 cm. 

Bekijk project

Tuinhuis met glazen schuifwand en rond raam

Met dit prachtige tuinhuis kunt u genieten van het mooie weer. De afmetingen van het prieel zijn 400 cm x 300 cm en de vlonder heeft een loopdek van 38 mm x 14 mm Western Red Ceder met knoesten met een afstand van ongeveer 1 cm. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Western Red Ceder met knoesten. 

Bekijk project

Prachtig prieel aan het water

Dit prachtige prieel is geplaatst in een achtertuin aan het water in Hellevoetsluis. Het prieel is achtkantig en heeft een diameter van 3855, de wandhoogte is 220cm. Het dak is vierkant en heeft een puntdak, daarnaast heeft het een geventileerd daksysteem wat een mooie uitstraling geeft.

Bekijk project

meer specials

25000 tot 30000
€ 35.000 tot € 45.000
tussen € 450 en € 600
Op aanvraag
18.235,-
op aanvraag