Overkappingen of serre

Overkappingen of serre aan de woning, los geplaatst of aan een tuinhuis of prieel.

Wilt u een overkapping kopen? Dat is een verstandige keuze. Het geeft meerwaarde aan uw woning en vergroot het woongenot. Het vele daglicht zorgt voor een gezonde dosis vitamine. Weer of geen weer u kan toch genieten van het buitenleven. U kunt er voor keizen om led verlichting en verwarimings elelmenten aan te brengen in de overkapping. Vele accesoires zijn mogelijk om het project helemaal aan uw wensen aan te passen. De glazen schuifdeuren geven beschutting bij wind en regen en kunnen worden geopen d op een moie zomerdag. Uw woongenot krijgt een boost met een investering in uw buitenruimte. Het buitenleven komt naar binnen en het binnenleven gaat naar buiten.

U verrijkt uw woning 

Een overkapping geeft verkoeling in de zomer en houd de warmte vast als de zon weer weg is. U kunt bij Prins Tuinhuisjes uw overkapping volledig zelf samenstellen. Het enige waar u aan vast zit is de houtsoort Western Red Ceder. De overkapping kan in elke gewenste maat en wand uitvoering gemaakt worden. 

Overkappingen zijn er in alle soorten maten en uitvoeringen. Het geeft niet of u van strak modern houd of liever landelijk rustiek wenst. Wij kunnen u helpen met een maatwerk overkapping.  

Voor uitgebreide inspiratien over prieeltjes verwijzen we u door:  Klik hier

 

 

 


inrichting van een overkapping.


Heerlijk lounge gedeelte inclusief hangmat leverbaar.