Tuinhuis inspiratie voorjaar 2016

vrijdag 01 april 2016

Tuintrends voor tuinhuisjes

Er is weer een mooie selectie gemaakt van alle maatwerk plaatsingen van de afgelopen periode. Het blijkt dat de trend met strak moderne modellen zich door zet.

Een mooie schuur om de tuinspullen in op te bergen en een veranda of overkapping waar je heerlijk kan loungen is helemaal in.

Het ontspannen in eigen tuin neemt nog steeds toe. Een woontrend die niet meer te stoppen is. Ook merken we dat mensen steeds vaker kiezen voor een onderhouds arm tuinhuis. De schaarse tijd die men heeft, kan dan worden besteed aan het genieten van de tuin en het buitenleven in plaats van het onderhouden ervan. Het elk jaar schuren en verven staat bij niemand op zijn verlangenlijstje. 

De rustieke modellen zijn weer een beetje op hun retour. We merken wel dat de zogenaamde maatwerk kapschuur in rustieke stijl goed presteerd. Deze worden gebruikt als carpoort of veranda. De carpoort is zeer functioneel, je rijdt de auto zonder deuren te hoeven openen zo naar binnen. Daarnaast is het voor de duurzaamheid van de auto een voordeel dat hij weinig last heeft van de weersinvloeden. Hij blijft droog en wat ook heel fijn is, de ruiten bevriezen niet in de winter. Daarmee is het krabben van de ruiten verleden tijd.

We hopen u weer geïnspireerd te hebben om heerlijk van de tuin te genieten!

Voor meer tuinhuis ideeën

Heeft u vragen, laat het ons weten aanvraag tuinhuis

Groeten Joop Prins

 

Meer blogitems