Strak modern tuinhuis met platdak en overkapping in Belgie

woensdag 26 oktober 2016

Strak modern tuinhuis met platdak en overkapping.

In België geplaatst  maatwerk tuinhuis.  Dit project is door onze klant ontworpen via de  ontwerp uw tuinhuis  module op onze website. Deze handige tool geeft de klant de mogelijkheid om zelf hun ideale bouwwerk samen te stellen. Er volgt direct een oiverzicht van de gemaakte keuzes en een offerte. U heeft dus direct inzicht in de mogelijkheden en kan ook zelf bepalen of u op sommige punten nog iets wil of kan besparen.

Maatwerk maar wel gestandariseerd.

Maatwerk is bij ons de standaard. We maken al onze projecten op maat voor onze klanten. Ze maken altijd zelf een ontwerp en van daaruit bedenken we de beste oplossing. Door onze jarenlange ervaring weten we snel de juiste bouw methode te kiezen. Daarnaast zijn we erg goed in het vinden van creatieve oplossingen wanneer we voor een nieuwe uitdaging staan. Hier krijgen wij veel energie van en zetten ons voor de volle 100% in. 

Klantreactie.

Ons tuinhuisje staat er erg mooi bij. Het kost iets meer dan gemiddeld maar dan heb je ook wat. Je ziet heel duidelijk het kwaliteitsverschil en het oogt supermooi en strak. Heb van mijn man begrepen dat een voorbijganger tegen een van jullie werkmannen had gezegd dat t het mooiste tuinhuisje van de hele buurt was. Nou, dat zegt wel iets natuurlijk. We genieten elke dag van t mooie uitzicht. En de geruststelling dat t niet onderhouden hoeft te worden, heerlijk.  Ik zou iedereen aanraden om net iets meer uit te geven als dat mogelijk is en dit soort hout te kiezen.

Groetjes, Elif

 

Meer blogitems