Samenwerkings project met hoveniers.

woensdag 05 oktober 2016

Niet alleen de particulier maar ook de hovenier weet ons te vinden.

Samenwerking

Dit maatwerk project is geplaatst in opdracht van Hoveniers bedrijf Carpe Hortus uit Reeuwijk. Na bijna twintig jaar, werken we op regelmatige basis samen met een aantal vaste hoveniers. Hoveniersbedrijf Carpe Hortis is er daar één van.

Offerte

Aan de hand van een schets van de hovenier of klant wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Wanneer de offerte akkoord is, gaat deze naar de tekenaar voor een 3d tekening.

Tekening

De klant of hovenier ontvangt van onze tekenaar een 3d ontwerp van zijn of haar toekomstig tuinhuis of prieel. Aan de hand van zo een 3d tekening krijg je als klant een goed visueel beeld van je toekomstig tuinhuis of prieel. De hovenier kijkt samen met de klant mee of het het huisje of prieel wordt zoals men in gedachte heeft. Wanneer dat zo is en de tekening wordt goedgekeurd, starten we met de productie.

Productie

Aan de hand van de tekening en de daarbij horende zaagstaat wordt elke plank op maat gezaagd. Wij streven ernaar om uw tuinhuis of prieel binnen één dag te plaatsen. In onze productiehal wordt gebruik gemaakt van mallen zodat uw op maat gemaakt product efficient en netjes wordt voorgemonteerd. Door de voormontage van de cederhouten wanden in de bedrijfshal kunnen we op de plaats van bestemming korte tijd plaatsen.

Levering

De datum van levering is altijd in onderling overleg. Het leveren van maatwerk vereist wel een kleine levertijd, over het algemeen u rekenen op een levertijd van 6 tot 8 weken.

 

 

Meer blogitems