Modern tuinhuis met platdak en loungeruimte.

woensdag 02 augustus 2017

Sfeervol tuinhuis in Amsterdamse tuin.

Deze zomer geplaatst in onze hoofdstad Amsterdam, dit moderne tuinhuis met lounge gedeelte. In deze relatief kleine tuin komt dit tuinhuis met luifel prachtig tot zijn recht. Het project is in zijn geheel geplaatst tegen de achterzijde van de tuin. Hierdoor is het ook gelijk een soort afscheiding van de tuin. Het tuinhuis is functioneel en kan gebruikt worden voor het opbergen van tuinspullen. Het lounge gedeelte geeft een heerlijke plek om te relaxen, alhoewel buiten werken met je laptop op tafel is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid. 

Het tuinhuis is gemaakt van de houtsoort western red ceder. We hebben de keuze uit ceder met en zonder knoesten. Hier is gekozen voor ceder zonder knoesten, wat over het algemeen een moderne uitstraling geeft. De planken zijn horizontaal geplaatst. Bij de drievaks deur is gebruik gemaakt van melkglas, wat het geheel mooi breekt. 

De mooi aangelegde tuin is een mooie combinatie met het tuinhuis, waar de klant in de zomer, maar ook zeker in het voor en najaar veel plezier van gaat beleven.

Meer blogitems