Luxe tuinhuis met overkapping en bijpassende schutting.

vrijdag 23 september 2016

Sfeervol tuinhuis met overkapping voor het echte buitenleven!

Zichtzijden en niet zichtzijden:

Bij dit tuinhuis en overkapping zijn de zicht zijden bekleed met western red ceder lange knoestvrije delen en bij de niet zichtzijden korte knoestvrije delen van western red ceder. Deze optie bieden we aan om kosten te besparen. Lange knoestvrije planken van western red ceder zijn namelijk zeer prijzig.

Bovenlichten / ramen:

De vier bovenlichten onder de luifel geven een leuk en speels effect en zijn functioneel door lichtinval. Er is gebruik gemaakt van gelaagd glas met matte folie.

Schutting:

En om geheel in de sfeer van het ceder te blijven is er als tuinafscheiding gekozen voor een schutting in dezelfde houtsoort. 

Sfeer:

De klant heeft er een mooi buitenverblijf van gemaakt door er een prachtige buitenkeuken in te plaatsen en een heerlijke stamtafel waar je heerlijk je krantje kan lezen, kan genieten van de koikarpers of zelfs heerlijk kan werken op je laptop in een rustgevende omgeving.

Specificatie:

De afmetingen van het tuinhuis zijn 250cm x 350cm en de luifel is 650cm x450cm en 900cm x 100cm. De afmetingen van de schutting zijn 210cm hoog x 162cm breed, hiervoor is western red ceder met knoesten gebruikt.

Meer blogitems