Glazen schuifwanden in uw overkapping of tuinkamer?

dinsdag 27 september 2016

Heerlijk genieten in uw tuinhuis, prieel of overkapping van de herfstkleuren.

Uit de wind en in de zon.

Door gebruik te maken van glazen schuifdeuren is het nu mogelijk om nog langer te genieten van het buitenleven. Overdag is het misschien nog lekker om onder uw overkapping te zitten, maar in de namiddag en avond koelt het snel af. Wanneer u langer van uw tuinkamer, prieel of overkapping gebruik wil maken, is het nu mogelijk om glazen schuifwanden te plaatsen. Deze glazen panelen schuifen per onderdeel, dus het is mogelijk om een gedeelte te sluiten en een gedeelte van het prieel of overkapping open te houden. Zo zit u misschien net even lekker uit de wind. En kunt u in het najaar en misschien zelfs op een mooie winterdag nog heerlijk genieten van uw tuin onder uw luifel, overkapping of tuinkamer.

Chillruimte voor de kinderen.

Uw tuinkamer, overkapping of prieel met glazen schuifdeur kan ook prima worden gebruikt als chillruimte voor uw kinderen of pubers. Een heerlijk verblijf waar ze huiswerk kunnen maken, zich terugtrekken of tv kijken. Een feestje met vrienden is natuurlijk ook helemaal leuk en sfeervol in zo'n buitenverblijf! En nog een voordeel: in huis blijft alles keurig netjes!

Bestaande tuinkamer, overkapping of prieel

Heeft u al een overkapping aan uw tuinhuis, of prieel en ziet u ook de voordelen, neem dan contact met ons op. Ook bij bestaande prieelen, overkappingen en luifels is het mogelijk om achteraf glazen schuifwanden te plaatsen. 

 

Meer blogitems