Een heerlijk lang najaar met glazen schuifdeuren onder uw overkapping of veranda.

maandag 12 september 2016

Het gehele jaar genieten van uw tuin wordt nu werkelijkheid door het gebruik van een glasschuifwand. 

Wij van Prins tuuinhuisjes helpen u te genieten van de tuin en buitenruimte. We hebben nu iets heel moois ontdekt voor u.

Maak van uw overkapping een prachtige tuinkamer waar u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kan genieten van uw terras en tuin.Wanneer de avonden korter worden en de temperatuur weer snel daalt houd u met glazen schuifdeuren de warmte nog lang binnen.In combinatie met een straler brengt u als u wilt de hele winter door in uw buitenruimte.

Zowel bij een nieuw ontwerp als bij een bestaand project kunnen we de glazen schuifwanden toepassen. De 10mm dikke glazen panelen zijn in elke gewenste maat leverbaar waarbij de standaard hoogte tussen de 2000 en 2500mm ligt. De breedte is 64 of 82cm. De glazen panelen kunnen in 3, 4 of 5 sporen lopen. Bij 5 sporen kunnen er zelfs 10 panelen worden geplaatst. De panelen zijn helder en geven veel licht. 

We hebben mooie glazen schuifwanden waarbij zoals u van ons gewend bent uw wensen centraal staan. Informeer naar onze mogelijkheden en prijzen. Wilt u nog deze herfst en met de kerst buiten barbequen? Dat kan. Wacht niet te lang zodat u snel kunt beginnen met genieten XXL.

Voor bestaande klanten hebben we een mooi pakket samengesteld met mooie kortingen en extra's.

Vraag nu een offerte aan.

Verkoop@prinstuinhuisjes.nl

 

 

Meer blogitems