Drukke week met tuinhuisjes en prieeltjes, eindelijk een beetje lentekrieberls!

vrijdag 12 april 2013

Een korte update van de laatst geplaatste tuinhuisjes.

Onderstaand ziet u een tuinhuis met platdak en luifel welke is geplaatst in Tilburg. Het tuinhuis is uitgevoerd in Western Red Ceder staande tand en groef delen. De klant heeft zelf het tegelwerk verzorgd. Het huisje heeft een groot raam met veel lichtinval en een 3 vaks deur. Beide zijn uitgevoerd in dubbelglas. De klant maakt zelf een sauna in het tuinhuis gedeelte.


Tuinhuis met platdak en luifel in Tilburg.

 

 

 

 

 

 

Onderstaand een modern tuinhuis met luifel gemaakt van staande Western Red Ceder tand en groef delen. Door middel van de schuifdeur met 3 vaks verdeling, kom je in het tuinhuis. Onder de luifel heeft de klant een heerlijk en sfeervol plekje gecreëerd waar je op een heerlijke zomeravond lang kan nagenieten. En mocht het wat kouder worden, dan zet je de gewoon de openhaard aan!


Tuinhuis met platdak in Leerdam.

 

 

 

 

 

 

 

In Aalsmeer is onderstaand tuinhuis met platdak en luifel geplaatst. Het tuinhuis gedeelte is 300cm x 300cm. De gevels zijn uitgevoerd met knoestvrije staande tand en groefdelen. De staanders van Western Red Ceder met knoesten zijn extra groot 145mm x 145mm. Er is gekozen voor een schuifdeur van 125cm breed. Een schuifdeur geeft een ruime toegang en waait nooit uit je handen. Het houten deck heeft de klant zelf verzorgd. 


Tuinhuis met platdak en luifel in Aalsmeer.

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaande schuur met puntdak is geplaatst in Krimpen a/d IJssel. De schuur is gemaakt van Western Red Ceder verlijmde rabatdelen. Het dak is bedekt met zwarte asfalt shingles. De twee grote ramen met helderglas zorgen voor voldoende lichtinval, zodat de schuur als een heerlijke hobby ruimte kan worden gebruikt.


Tuinhuis met puntdak in Krimpen a/d IJssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer blogitems