Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren voor tuinhuis en overkapping.

Heerlijk genieten van uw tuinhuis prieel of overkapping. Uit de wind en in de zon.

Door gebruik te maken van glazen schuifdeuren is het nu mogelijk om nog langer te genieten van het buitenleven. Overdag is het misschien nog lekker om onder uw overkapping te zitten, maar in de namiddag en avond koelt het snel af. Wanneer u langer van uw tuinkamer, prieel of overkapping gebruik wil maken, is het nu mogelijk om glazen schuifwanden te plaatsen. Deze glazen panelen schuifen per onderdeel, dus het is mogelijk om een gedeelte te sluiten en een gedeelte van het prieel of overkapping open te houden. Zo zit u misschien net even lekker uit de wind. En kunt u in het najaar en misschien zelfs op een mooie winterdag nog heerlijk genieten van uw tuin onder uw luifel, overkapping of tuinkamer.

Chillruimte voor de kinderen.

Uw tuinkamer, overkapping of prieel met glazen schuifdeur kan ook prima worden gebruikt als chillruimte voor uw kinderen of pubers. Een heerlijk verblijf waar ze huiswerk kunnen maken, zich terugtrekken of tv kijken. Een feestje met vrienden is natuurlijk ook helemaal leuk en sfeervol in zo'n buitenverblijf! En nog een voordeel: in huis blijft alles keurig netjes!

Bestaande tuinkamer, overkapping of prieel

Heeft u al een overkapping aan uw tuinhuis, of prieel en ziet u ook de voordelen, neem dan CONTACT met ons op. Ook bij bestaande prieelen, overkappingen en luifels is het mogelijk om achteraf glazen schuifwanden te plaatsen. 

Om langer gebruik te kunnen maken van uw tuinhuis en prieel kunt u de wanden middels een schuifdeuren systeem afsluitbaar maken. In het voorjaar en de zomer verlengt u het genieten van een heelijke avond in uw tuin. Het ontspannen gevoel na een dag werken nog een beetje oprekken. 

Sommige klanten gebruiken de overkapping om lekker buiten te sporten onder de veranda zodat u ook in de regen toch lekker buiten bent en u meer zuurstof binnen krijgt dan bij binnensporten.
Het zorgt dat u ontspannen aan een nieuwe dag of week begint. In het voorjaar en de zomer heeft u de mogelijkheid om op de avonden dat het vroeg koud wordt de deuren te sluiten en de straalkachel of terrasheater aan te zetten.
Zo geniet u langer van uw vrije avond.

De details van de glazenschuifwanden zijn strak en minimalistisch.

Glazen schuifwanden in een tuinhuis
Gesloten lounge overkapping met glazen schuifwanden 

 

overkapping met open glazen schuifwanden.
De glazen schuifdeuren in geopende uitvoering.

Indraai knop glazen schuifdeuren.
Indraaiknop glazen schuifdeuren.


Aansluiting tegen een staander aan.

onderrails detail glazenschuifdeuren
Detail aansluiting op de rails

 

Afbeeldingen: